Goodnews.ua


Мешканця Сєвєродонецька судитимуть за публічні антиукраїнські заклики

Сентябрь 24
00:01 2017

Мешканця Сєвєродонецька судитимуть за публічні антиукраїнські заклики

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України)

Розслідуванням встановлено, що у лютому 2017 року мешканець Сєвєродонецька систематично розміщував у соціальній мережі «ВКонтакте» тексти, що містять ознаки публічних закликів до проведення акцій громадської непокори та підтримки терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР», а також заклики до зміни меж території України, шляхом визнання терористичних організвацій «ЛНР» та «ДНР» незалежними республіками та входження їх до складу Російської Федерації, тощо.

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 110 передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією майна або без такої.

Источник: lug.gp.gov.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Праздничные дни в мае: будут ли в Украине дополнительные выходные

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua