Goodnews.ua


Малолітні крадії "промишляли" на Шепетівщині крадіжками кабелю

Июль 23
13:05 2018

П'ятеро неповнолітніх здійснили за чотири місяці щонайменше 16 злочинів

Повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією головного поліцейського Шепетівського району Василя Шкіндюка.
"Впродовж квітня-липня до Шепетівського відділу поліції надходили повідомлення про крадіжки кабелю електрозв'язку в Шепетівці та районі, — розповідає правоохоронець. — Днями ж копи зупинили підозрілу компанію юнаків, в одного з яких був рюкзак з кабелями. На запитання правоохоронців неповнолітній зізнався, що це викрадений кабель."

В подальшому поліцейські встановили, що група неповнолітніх осіб в кількості 5 чоловік, вчиняли крадіжки кабелів зв'язку. За допомогою ножиць для дерев перерізали кабель, обпалювали ізоляцію і здавали на брухт, отримані кошти витрачали на власні потреби.
Василь Шкіндюк каже, що неповнолітні вчинили близько 16 крадіжок кабелю, також їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням Шепетівського відділу порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Источник: khm.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гвоздик рассказал, что нужно делать Усику, если Фьюри снимется с боя

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua