Goodnews.ua


Курс української криптовалюти Karbo обвалився за тиждень

Июнь 18
12:06 2018

За минулий тиждень курс Karbo показав значне зниження як щодо біткоїну — на 10,3% — з 0,7263 до 0,6516 BTC за 10000 Karbo, так і долара США — на 19,1% — з 0,5265 до 0,4259 $/KRB.
Опитані трейдери зазначають, що ключовою причиною такого падіння Karbo було різке курсове зниження основних криптовалют, які формують загальні тенденції ринку. Так, загальна капіталізація крипторинку за останній тиждень знизилася з $326 млрд до $276 млрд або на 14,8%.
"Зараз відновилося обговорення ризиків обвалу біткоїну нижче $1 тис і загальної капіталізації крипторинка нижче $30-50 млрд, однак я оцінюю ймовірність цього як вкрай низьку. Ніхто не зацікавлений в тому, щоб знищувати повноцінно функціонуючу і ту, що приносить прибуток під-галузь фінансового ринку. Навпаки, за моєю інформацією, великі власники, в тому числі банки та інвестфонди, зараз штучно женуть ринок вниз і формують великі позиції у криптовалюті через позабіржову закупівлю. Саме для цього в останні два місяці вони і торгують таким чином, щоб ринок рухався проти очікувань зростання, і роздрібний інвестор почав масово розпродаватися, формуючи "паливо" для збільшення позицій і росту інституційних інвесторів. Я схильний до того, що аналогічна ситуація сьогодні спостерігається і на ринку Karbo, але з огляду на анонімності гаманців, це просто не можна відстежити. Показовим непрямим підтвердженням моїх слів є недавня покупка 200 тис Karbo за готівку, протягом всього декількох днів після виставлення лота на сайті спільноти", — зазначає кріптотрейдер Тарас Середа.
Станом на вихідні 16-17 червня середній обсяг торгів був традиційно нижче, ніж в робочі дні і склав всього $8,9 тис. У розрізі бірж, 82,3% торгів довелося на біржу Livecoin, і 11,6%, 5,21 % на BTC Trade UA і Криптопію відповідно.

18.06_.jpg (48 KB)

Karbo — криптовалюта випущена в обіг 30 травня 2016 року, що дозволяє проводити анонімні електронні транзакції. Курс Karbo з 30.05.2016 зріс з 0,0058 до 0,426 $/KRB або в 73 рази. Загальна капіталізація ринку криптовалюта Karbo станом на 17.06 склала $2,58 млн, або 394 BTC. Karbo торгується на шести криптобіржах: Cryptopia, BTC Trade UA, Livecoin, Crex24, TradeOgre і Altex.exchange.

Источник: biz.nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Одещині ворог вранці завдав удару балістикою по інфраструктурному об’єкту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua