Goodnews.ua


Десять тисяч полтавців залишились без телефонного зв'язку через крадіїв кабелів

Декабрь 05
20:30 2017

У Полтаві жителі вулиці Вавілова вже вісім місяців живуть без стаціонарного телефонного зв'язку через постійні крадіжки кабелів, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Hromadske Полтава.
Дехто взагалі відмовляється від послуг "Укртелекому" та вимикає телефони. Крадіжки стаються через те, що підвали будинків погано зачинені, і будь-хто може туди потрапити. В Полтаві тільки цього року скоєно близько 200 крадіжок, що в чотири рази більше, ніж торік.
В "Укртелекомі" зазначають, що для того, аби відновити крадені кабелі, компанія має витратити мільйони гривень. Через цю проблему близько 10 тисяч абонентів залишилися без телефонного зв'язку.
Входи у підвали перекрили, але не досить надійно, тому ризик чергової крадіжки є великим. У поліції ж зазначають, що затримати таких злодіїв не так просто.
"Із початку 2017 року ми зареєстрували більше 500 подібних фактів у Полтаві та відкрили 236 кримінальних проваджень. За 138 фактами особа встановлена та матеріали направлені до суду", – зазначив заступник начальника відділу комунікації головного управління національної поліції в області Роман Грішин.
Поліція просить телефонувати, якщо полтавці стали свідками крадіжки або ж повідомляти про підозрілих осіб.

Источник: poltava.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шмигаль про зустрічі у Конгресі: Обидві партії твердо налаштовані ухвалити підтримку України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua