Goodnews.ua


Чоловіку заплатили за дорогий “iPhone” підробленими доларами

Январь 20
10:30 2018

Мобільний телефон марки «Iphone 7 Plus» та готівку в сумі 600 гривень втратив житель обласного центру. Про подію чоловік повідомив працівників Тернопільського відділу поліції.
Тернополянин розповів, що розмістив оголошення про продаж мобільного телефону на інтернет – сайті «OLX». Згодом до нього зателефонував незнайомець, який виявив бажання придбати товар.
Псевдопокупець попросив про зустріч, аби переконатися в справності телефону. Тернополянин погодився та узгодив вартість майна в 680$.
Коли сторони зустрілись, аферист передав краянину 700 американських доларів та придбаний товар, а продавець віддав решту в розмірі 600 гривень.
Згодом заявник помітив, що кошти підроблені. Потерпілий звернувся за допомогою до поліцейських.
За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України, інформують у Нацполіції області.

Источник: vkursi.te.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гвоздик рассказал, что нужно делать Усику, если Фьюри снимется с боя

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua