Goodnews.ua


Чи справді небезпечний Wi-Fi роутер для людини

Май 26
22:04 2018

Wi-Fi роутер нині є чи не в кожному будинку. Однак, і досі людей хвилює питання: чи безпечні його промені. Чи існує насправді небезпека і чи варто через неї турбуватися?
Про це пише appleinsider.com.
Варто розуміти, що радіохвилі, що випромінює роутер, – це не те ж саме опромінювання, яке виникає при розпаді радіоактивних ізотопів. Радіохвилях роутера недостатньо енергії, щоб зруйнувати клітини ДНК.
Якщо людина потрапить в поле з сильним радіочастотним випромінюванням, це може спровокувати нагрівання тканин і опік, але для цього потрібно перебувати в безпосередній близькості від трансмітера. Тобто таке може трапитись лише з працівниками, які обслуговують радіовежі. Щоправда, вони мають спеціальний захист.
Wi-Fi роутер випромінює до 1 Вт, який розсіюється по всій площі досяжності Wi-Fi мережі. Це не може завдати ушкодження людині.
Щоправда, у деяких користувачів все ж виникають проблеми зі здоров'ям, пов'язаних з радіочастотним випромінюванням. Цей феномен називають гіперчутливістю до електромагнітних хвиль. Це дуже рідкісна проблема, і трапляється у кількох людей на мільйон. Більше того, немає доказів, що причиною поганого самопочуття є саме радіохвилі.

Источник: 24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Клуб АПЛ отрицает причастность своих футболистов к изнасилованию девушки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua