Goodnews.ua


Буковинця засудили за розповсюдження порно

Апрель 18
21:30 2018

Житель Буковини отримав штраф за завантаження на власну сторінку у російській соціальній мережі відео порнографічного характеру.
Як стало відомо в ході досудового розслідування, навесні 2015 року чоловік, за допомогою смартфону, завантажив на свою сторінку в соціальній мережі ВКонтакте 22 порно ролики.
Буковинця було визнано винним, що було засвідчено угодою, підписаною між прокурором та правопорушником.
Дана угода була затверджена Кіцманським районним судом. За здійснене кримінальне правопорушення обвинувачений отримав штраф у розмірі 2559 гривень.
Згідно з рішенням суду, правопорушнику був повернутий мобільний телефон, з якого чоловік завантажував порнографічні ролики. Додатково, з обвинуваченого було стягнуто 572 гривні за проведену досудову експертизу. Ці гроші були направлені у державний бюджет.

Источник: cn.oblast.online

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Капитан Реала хочет покинуть клуб

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua