Goodnews.ua


Пункт про необхідність запуску ринку землі буде вилучено з меморандуму України та МВФ

Июль 03
22:43 2017

Пункт про необхідність запуску ринку землі буде вилучено  з меморандуму України та МВФ

Чи мають громадяни України силу голосу? Голос українців швидше почули у МВФ, ніж власний уряд і президент. Збір підписів про заборону продажу землі призвів до того, що Крістін Лагард, глава МВФ, погодилася вилучити з Меморандуму України та МВФ питання про ринок землі.

“Крістін Лагард (глава МВФ) погодилася, щоби питання про запуск ринку землі було зняте з порядку денного”, – повідомило AgroPortal.ua джерело, близьке до переговорів сторін в США.

Читайте также:

У футболці «Путін-вбивця» на зустріч із Трампом прийшов вінницький студент

Отже, пункт про необхідність запуску ринку землі відтепер не буде обов’язковою умовою для виділення Україні чергового траншу від Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Нагадаємо, що раніше МВФ заявляв, що обов’язковими умовами для завершення четвертого перегляду програми розширеного фінансування EFF і виділення Україні чергового кредитного траншу, є проведення пенсійної та земельної реформи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Сумщині прикордонники відбили атаку російської ДРГ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua