Goodnews.ua


Піонтковський розповів про нову тактику Кремля щодо Донбасу

Март 14
18:06 2017

У своїй статті для Каспаров.ru Андрій Піонтковський, російський опозиційний діяч, поділився своїми думками стосовно нового плану російського президента Володимира Путіна стосовно військової агресії в Україні.

На переконання експерта, Мінські домовленості можна вважати марними, до того ж, очільник Кремля вже остаточно попрощалися з надією змусити Київ включити ОРДЛО до свого складу, гарантувавши та зробивши легітимними лідерів бойовиків.

Також Андрій Піонтковський зауважив, що, враховуючи факт зацікавленості Путіна у встановленні контролю не над певними територіями України, а над нею усією, він не погодиться анексувати окуповану територію Донбасу чи визнати незалежними «Л/ДНР». В той же час, російський лідер має намір зробити ОРДЛО свого роду плацдармом для того, аби захопити всю Україну. Представник російської опозиції переконаний, що Путін хотів би проголосити Донецьк столицею «легітимної» України. Що стосується решти території країни, то її вкотре буде оголошено територією, якою керують «фашисти» – ініціатори «перевороту». Далі, продовжив Піонтковський, «легітимний» український уряд буде звертатися до Москви за військовою допомогою, і отримає її.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Обстріл будинку у Дніпрі: кількість постраждалих зросла до дев’яти

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua