Goodnews.ua


Невзоров: терористи Донбасу пообіцяли нову війну

Март 22
15:46 2017

У своєму блозі російський публіцист Олександр Невзоров запропонував розглянути відверту заяву, яку зробили донбаські терористи. Експерт зауважив, що той, хто змінив собою Гіві, вже відверто загрожує заняттям Слов’янська, Краматорська. «Вони вже перейшли на абсолютну відвертість і чесно кажуть, що принесуть війну, принесуть кров, принесуть руйнування і нещастя туди, де зараз все спокійно і затишно. Де є нормальне і справжнє життя. Зрозуміло там Донецьк, Луганськ – це те, що називається так вийшло і зараз це зона бойових дій. Але розсудливий чоловік зобов’язаний думати про скорочення зони бойових дій, а не про їх вирішенні», – наголосив Невзоров.

Він також додав, що всі бойові дії ведуться на головах і на оголених нервах людей, які живуть там. А терористи вже не приховують, що принесуть нову кров і принесуть цю війну туди, де її вже немає. Це, до речі, дуже добре, тому що люди можуть зрозуміти сутність їх природи, в тому числі і в Росії,. До дуже багатьох починає доходити розуміння сутності того, що відбувається на Донбасі, вважає Олександр Невзоров.

«Те, що терористи відверто декларують цю тему і свої наміри – говорить дуже багато про що. Вони відверто кажуть, що ми принесемо війну туди, де її немає. Тобто, там, де немає війни – ми її там зробимо. Де немає нещастя – ми його там організуємо. Де немає трупів – вони будуть. І тут вони дуже мало чим відрізняються від забороненого ІГІЛ або від будь-якої іншої терористичної організації», – завершив свій допис публіцист.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рома в меньшинстве удержала победу над Миланом, завоевав путевку в полуфинал Лиги Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua