Goodnews.ua


Нардеп Артеменко оприлюднив свій скандальний план щодо врегулювання ситуації в Україні

Март 23
10:19 2017

Нардеп Андрій Артеменко на своїй сторінці у соцмережі Facebook познайомив громадськість з головними тезисами досить скандального «мирного плану», який передбачає врегулювання ситуації в Україні. За словами політика, всі, хто хотів, до сьогоднішнього дня висловили свою точу зору стосовно мирного плану, крім нього самого. Тому, переконаний він, настав час переходити до безпосередньо самого плану, а саме – переліку тих ідей, які не лише сприятимуть припиненню війни, а й зможуть стати суттєвим поштовхом для реформування та змін в Україні, гарантувати безпеку та стабільність, а ще гарантувати початок стрімкого росту економіки.

У той же самий час, Артеменко заявив, що свій план він раніше не оприлюднював, тому що чекав, поки «заспокояться пристрасті».

Раніше авторитетне видання The New York Times повідомило, що, у відповідності до плану Артеменка, передбачається виведення російських військ зі сходу України та проведення всеукраїнського референдуму, під час якого планується винести питання стосовно здачі Криму в «оренду» Росії на п’ятдесят чи на сто років.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сколько есть мяса, чтобы не заболеть раком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua