Goodnews.ua


Чому ви набираєте кілограм за день? Фітнес-блог

Июль 03
11:28 2017

Чому ви набираєте кілограм за день? Фітнес-блог

Почула у роздягалці, як клієнтка зізналася подрузі, що вага показала їй плюс кілограм, порівняно з попередньою добою, хоч харчувалася вона правильно. Нерідко я бачу, як мої дівчата важаться до і після тренування й хваляться одна одній, що втратили цілий кілограм, а то й два. Або навпаки – розчаровуються, бо не втратили нічого.

Насправді, якщо важитися так часто, ваги не будуть об’єктивними. Бо показують вони лише зміни кількості води у вашому тілі. Жир натомість так швидко не набирається й не палиться, а реальну картину схуднення ви зможете побачити аж через сім днів.

Читайте також: Черешня: чем на самом деле полезна и как “разгрузить” с ней организм

Чому ж кожен день у вас різна кількість води у тілі, а від цього і вага? Є така штука, як водно-сольовий баланс. У клітинах є певна кількість солей, як і в міжклітинному просторі, якщо їх десь забагато, вода «мігрує» туди, щоб розбавити солі і створити баланс у організмі.

Читайте также:

“Меняйтесь, чтобы не было стыдно”: обращение волонтера к украинцам поразило сеть

Концентрація солей може змінюватись в залежності від вашого харчування. З’їли копчену рибку – вранці прокинулись з набряками. І це не жир на животі, це вода затрималась у клітинах, щоб розбавити солі.

Затримують воду і вуглеводи. З’їли торт на ніч, вранці поважчали на 500 грам. Бувало? А це всього лише вода.

Читайте також: 3 простых совета, которые помогут вам похудеть без особых усилий

Якщо ж ви від ранку до вечора «поправляєтесь» на 3 кілограми, у вас набрякає обличчя та руки – перевірте нирки. Скоріше за все, їх доведеться лікувати.

Як позбутися набряків? Пийте воду і чекайте, поки вона виведе надлишок солей. А найкраще – утримуйтесь від продуктів, які їх провокують.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Республіці Конго оголосили епідемію мавпячої віспи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua