Goodnews.ua


Журналіст пояснив, чому Ані Лорак варто співати українською мовою

Апрель 18
11:22 2017

Журналіст пояснив, чому Ані Лорак варто співати українською мовою
У своїй статті для видання «Собеседник» російський та грузинський журналіст Отар Кушанашвілі висловив переконання, що опальній українській співачці Ані Лорак потрібно у подальшому виконувати пісні українською мовою, тому що таким чином вона буде сприйматися , як «добра фея», а не як виконавиця «сумних негідних пісень», інформує replyua.net. За словами експерта, виконання Лорак російськомовних пісень може принести їй прибутки та похвалу Філіпа Кіркорова.
«Її голос є одним з найкрасивіших серед співачок слов’янського походження, однак її виконання пісень російською мовою, у порівнянні з україномовним репертуаром, — це сумне негідництво (звісно, за рідкісними винятками», — наголосив Кушанашвілі. Також він додав, що вже протягом тижня не перестає слухати, як Ані Лорак виробляє фіоритури рідною. «Інколи я її підспівую піанісимо, і у мене виникло стійке переконання, що російською Кароліна співає тільки з метою наживи, а прекрасні п'єси українською вона виконує заради блаженного почуття ширяння», — продовжив Кушанашвілі .
«Іншими словами, коли Ані Лорак добре співає російською, відразу стає зрозуміло, що вона хоче отримати добрі відгуки у Крутого і Кіркорова, однак під час її виконання пісні «Посмiшка», це має абсолютно інший, чудовий вигляд, і немає сумнівів, що вона в ладах з небесною гармонією . співає на своєму — добра фея, співає по-російськи — достеменно ерінія»- додав журналіст.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

США опрацьовують можливості, щоб Україна отримала пакет допомоги якнайшвидше — Пентагон

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua