Goodnews.ua


Задорнов поїхав на процедури до «тупих» німців

Март 04
22:13 2017

Задорнов поїхав на процедури до «тупих» німців
Російський сатирик Михайло Задорнов проходить обстеження у німецькій клініці, — про це replyua.net повідомляє з посиланням на публікації інтернет-ресурсу «Росбалт».
Так, сьогодні, тридцятого листопада 2016 року, стало відомо, що в рамках обстеження у відомій німецькій клініці «Шаріте» Задорнову зробили біопсію мозку. Процедура полягає у тому, що лікарі просвердлюють невеличку дірочку в черепі і беруть проби мозкової тканини. Медики розраховують, що біопсія дасть їм змогу більш точно поставити діагноз. Як дізнались представники ЗМІ, сатирик перебуває в онкологічному відділенні, з ним також його дочка та дружина.
Вибір програми терапії для шістдесятивосьмирічного Задорнова буде здійснюватися з урахуванням діагнозу, але в будь-якому разі лікування буде тривалим, про що сатирик вже повідомив своїм шанувальникам. Друзі родини розповіли журналістам, що Задорнов давно скаржився на головний біль, проте не проходив обстеження, бо не хотів відміняти концерти. Відтак, на одному зі своїх виступів він відчув себе зле і був госпіталізований прямо з концертного залу. Користувачі соціальних мереж, коментуючи цю новину, зазначають, що є якась ледь вловима іронія долі в тому, що сатирик поїхав лікуватись на Захід, мешканців якого постійно називав у своїх виступах «тупими».

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua