Goodnews.ua


В РФ заявили про необхідність відібрати «Євробачення» в України

Март 06
13:13 2017

В РФ заявили про необхідність відібрати «Євробачення» в України
В інтерв'ю «Дни.ру» учасник шоу «Голос країни», співак українського походження Олександр Панайотов, якого в ЗМІ називають імовірним представником РФ на пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві, вважає, що захід потрібно перенести в інше місце, про що інформує replyua.net.
«Розумієте, дивна складається ситуація і з боку України, і з боку Росії, — зазначив артист. — Може бути, варто було б перенести конкурс в якусь нейтральну країну, в інше місто — в Лондон, наприклад. Або просто бойкотувати"»Євробачення» , як пропонують деякі». Крім того, співак прокоментував і чутки про те, що саме він, нібито, представить Росію «Євробаченні».
«Подібних планів у мене немає, — зізнався Панайотов. — Я, як і всі, дізнався про те, що, нібито, я кудись їду, з преси. Нічого коментувати тут я не можу, тому що просто нічого не знаю. Звідки ростуть ноги у цих чуток треба питати у журналістів, думаю, адже вони підняли цю хвилю. Я багато пробувався, подавав заявку, але ніколи не потрапляв на цей пісенний конкурс. Просто вдома сидів перед телевізором і хворів». Нагадаємо, що свого часу Олександр Панайотов заявив, що конкурсант від Росії повинен виступити на «Євробаченні» з піснею, здатної об'єднати «братні» народи.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Перес лично поздравил Лунина после победы над Манчестер Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua