Goodnews.ua


Український співак дав жорстку відповідь російському колезі: Як так сталось, що ти вирішив їздити до мене в дім без мого дозволу?

Сентябрь 14
20:23 2017

Український співак дав жорстку відповідь російському колезі: Як так сталось, що ти вирішив їздити до мене в дім без мого дозволу?
Фронтмен та вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк на власній сторінці в соціальній мережі звернувся з відкритим листом до свого російського колеги Василя Вакуленка (Басти), — про це повідомляє інформаційний портал replyua.net.
Так, Хливнюк зазначає, що вважає Вакуленка розумним і талановитим чоловіком. Він із вдячністю згадує спільну роботу над піснями та кліпами, незважаючи на те, що виникали і деякі непорозуміння. Але нещодавно з’явилась інформація, що Вакуленку заборонено в’їзд на територію України через порушення міграційного законодавства нашої держави. Хливнюк згадує, що його звістка про початок Майдану застала в Німеччині, де він мав гастролі. Тим не менш, він швидко зрозумів, що це саме те, чим його називають в Україні – Революція Гідності, а не те, чим його називають в РФ – проплачений цирк.
Потім почалось вторгнення в Крим, і Хливнюк зрозумів, що чекати якоїсь реакції, засудження того, що робить російська влада від Вакуленка не варто – адже він, як і будь-яка людина, боїться наслідків для свого бізнесу, для сім’ї і навіть для себе особисто. Потім були перші смерті в Криму, війна на Донбасі, однолітків співаків засудили до 10, 20 років позбавлення волі. У Хливнюка немає жодних сумнівів, що Вакуленко чудово розуміє ситуацію, що склалась. То чому ж він вирішив їздити в наш дім без нашого дозволу? Невже українці колись поводились в Росії не як гості? Як може розумній людині настільки забракнути совісті, що скористатись краденим як своїм? «Намагаюсь зрозуміти і чекаю на відповідь», — підсумовує Хливнюк.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арендная плата в Украине: кого и где хотят освободить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua