Goodnews.ua


Ще одна спроба: Лобода знову готується до концерту в Одесі

Май 31
19:28 2017

Ще одна спроба: Лобода знову готується до концерту в Одесі
Продюсер одіозної співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна повідомила про те, що артистка готується до ще одного виступу в Одесі, про що інформує replyua.net. Відповідний коментар від Кріпівіної з'явився під публікацією Михайла Козирєва, відомого в Росії музичного журналіста. Журналіст у своєму матеріалі процитував радіоведучого Бориса Барабанова.
«В Одесі був зірваний концерт артистки Лободи і тепер скасований концерт Дорна. Мій друг, одесит Борис Барабанов пророкує, яким може бути подальший розвиток подій. Хоча чомусь він називає людей які організовують ці зриви, «Лицарями Справедливості». На мій погляд, їм підійшло б «знахабнілі Хунвейнбіни». До того ж, все як в дзеркалі: у нас — ще недавно зриви гастролей українських артистів, Макаревича, Арбеніної; у них — тих, хто гастролює в Росії»,- написав Барабанов.
«Шакали проти левиці. Проте, Одесо, ми скоро повернемося! Вже готуємося до наступного концерту. Незабаром повідомлю дату! І Ваня Дорн, впевнена, прорветься »,- відповіла Крапівіна. Нагадаємо, що Іван Дорн скасував концерт в Одесі, який мав відбутися на початку червня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Уайлдер выбрал более легкого для себя соперника между Фьюри и Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua