Goodnews.ua


Ще один політичний мігрант: російський актор попросив українське громадянство

Март 04
21:41 2017

Ще один політичний мігрант: російський актор попросив українське громадянство
Міграція інтелігенції з Російської Федерації продовжується. При цьому, зазвичай така міграція викликана політичними обставинами, — про це replyua.net інформує з посиланням на «Обозреватель».
Так, сьогодні, дев’ятого грудня 2016 року, ще один російський актор Володимир Назаров зізнався в тому, що вирішив переїхати до України на постійне місце проживання. За його словами, після початку окупації Кримського півострова, у Російській Федерації жити стало взагалі неможливо. Вся творча сфера там надзвичайно політизована, для того, щоб працювати, варто возвеличувати Путіна, а актор до цього не звик.
Назаров зазначив, що конфлікт з владою у нього виник доволі давно – до 2014 він очолював у Росії Державний музичний театр національного мистецтва, що входив до п’ятірки найбільших російських театрів. Проте, з огляду на те, що актор дозволяв собі критикувати російського президента, театр закрили. Актор скаржиться на постійні погрози, які він отримує у зв’язку зі своєю політичною позицією. Тим не менш, рішення переїхати до України доволі довго чекало на своє втілення – потрібно було завершити справи в Росії і знайти роботу на новому місці проживання. Зараз, отримавши можливість працювати у столичному театрі опери та балету для дітей та юнацтва, чоловік офіційно попросив про надання українського громадянства.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Зидан близок к назначению главным тренером Баварии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua