Goodnews.ua


Російський опозиціонер вказав на казус з представницею РФ на «Євробаченні – 2017»

Апрель 07
23:33 2017

Російський опозиціонер вказав на казус з представницею РФ на «Євробаченні – 2017»
У питанні допуску російської виконавиці Юлії Самойлової на конкурс «Євробачення-2017» Україні потрібно дотримуватися закону, який «ніхто не має права порушувати». Як передає replyua.net, подібну думку в інтерв'ю «Обозревателю» висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.
Оцінюючи заяву радника глави МВС України Антона Геращенка про те, що Самойлова повинна бути затримана, політик сказав: «Що стосується рішення України — я не готовий це коментувати, тому що мова йде про абсолютно формальні речі. Це рішення засноване на законі і пов'язане з відвідинами Криму». Він визнав: «Так, закон треба виконувати, і ні у кого немає права його порушувати». У той же час Боровий зауважив: «Це ж міжнародний конкурс, який проводиться під егідою міжнародної організації. Можливо, Україна в даному випадку повинна керуватися міжнародними угодами. Це політичний і дипломатичний казус. Його, безумовно, треба вирішувати», — сказав він. Боровий погодився з тим, що вибір такої представниці Росії на престижному конкурсі – «елемент пропаганди і гібридної війни».
У той же час, Костянтин Боровий додав, що українським ЗМІ не варто розкручувати «абсолютно неадекватних, маргінальних російських політиків», зокрема, «огидного черв'яка» Віталія Мілонова, який запропонував охороняти російську співачку в Києві за допомогою козаків.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Топовый полутяж UFC готов подраться за титул на родине чемпиона

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua