Goodnews.ua


Проскурня спростував міф про мільйонний гонорар Джамали на Євробаченні

Май 08
21:06 2017

Проскурня спростував міф про мільйонний гонорар Джамали на Євробаченні
Причиною скандальної ситуації стосовно гонорарів відомих співачок Руслани та Джамали стало небажання журналістів простежити у системі РroZorro порядок використання цих фінансових засобів. Як передає replyua.net, про це в коментарі «Укрінфору» сказав креативний директор «Євробачення 2017» Сергій Проскурня.
Він зазначив, що справжні представники громадського контролю ніколи б не стали «робити будь-яких фальшивих заяв, розповсюджувати істерику і боротися з тими, кому необхідно як мінімум допомогти». Проскурня наголосив, що гонорари, які приписують Руслані і Джамалі, насправді передбачені на всю індустрію, яка стоїть за цими співачками.
«Неможливо придбати тільки окрему деталь від автомобіля, а купуємо всю машину, наповнену деталями. Однак у кожної деталі є своя ціна. Машина, як усім відомо, також має свою ціну — комплексну. Тому все, що ви бачите в ході виступу, — це комплексна вартість машини «Джамала» і машини «Руслана». Це дуже велика кількість різних і в той самий час надзвичайно важливих технік, технологій, експертів, спеціалістів, людей, котрі створюють відео і монтують. Це студії, це обладнання, це довгі тисячі годин записів на студіях і відбір матеріалу. І, нарешті, це люди, які стежать за зовнішністю артистів, — візажисти, дизайнери одягу і так далі … Це, можна сказати, ціла армія, яку ніхто не бачить, адже вона захована за лаштунками, оскільки на сцену вийшла зірка », — сказав Сергій Проскурня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хавбек Аталанты: Одолели Ливерпуль, одолеем и Ювентус

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua