Goodnews.ua


Після скандалу із Самойловою організатори «Євробачення» змінили правила

Август 02
09:57 2017

Після скандалу із Самойловою організатори «Євробачення» змінили правила
Європейська мовна спілка у зв’язку із скандалом із представницею Росії Юлією Самойловою у ході проведення цьогорічного Євробачення у Києві вирішила внести зміни до правил проведення цього престижного вокального конкурсу, передає replyua.net. Суть головної зміни полягає у тому, що віднині забороняється висування для участі співаків чи інших представників делегації, у яких є ті чи інші обмеження на в'їзд до країни-господарки у відповідності до діючих чинних законів. Також членами журі не можуть бути особи, які так чи інакше мають зв'язок з учасниками конкурсу чи які відстоюють певні інтереси.
Більше того, у Європейській мовній спілці не виключають можливість передачі права на організацію конкурсу іншому місцевому мовника в разі затримок.
Нагадаємо, що у Києві 13 травня було проведено фінальну частину пісенного конкурсу Євробачення-2017. Перемога дісталася португальському співаку Сальвадору Собрлу з піснею Amar Pelos Dois. Разом із глядацьким журі країни-учасниці в загальній сумі віддали йому 758 балів. Друге місце отримав співак із Болгарії Крістіан Костов (615 балів). Трійку лідерів звершив молдавський представник Sunstroke Project (374 балів).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ближайший бой Потери с новым соперником официально подтвержден

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua