Goodnews.ua


Остання воля засновника журналу Playboy виявилась скандальною

Октябрь 02
00:30 2017

Остання воля засновника журналу Playboy виявилась скандальною
Власника відомого чоловічого журналу Playboy Г’ю Гефнера скандальні події супроводжують і після смерті. Зокрема, такого статусу набула новина про те, де буде поховано відомого видавця, — інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, Гефнер, який практично все життя провів у оточенні прекрасних молодих жінок, навіть після смерті вирішив не розлучатись з ними. Принаймні, з однією з них. Йдеться про одну з найвідоміших голлівудських акторок – Мерилін Монро. Як дізнались журналісти, Гефнер придбав склеп, розташований поруч зі склепом, у якому розміщено тіло Монро, ще у далекому 1992 році. На той момент «задоволення» бути похованим поруч із першою красунею Голівуду коштувало сімдесят п’ять тисяч доларів.
Думки користувачів мережі з цього приводу розділились. Якщо дехто оцінює такий вчинок як зворушливий жест, то інші роздумують як сама Монро поставилась би до цього. Дехто цитує Гефнера, зауважуючи, що провести вічність поряд з Монро – занадто солодка спокуса, щоб можна було їй не піддатись. Інші ж користувачі згадують, що перший номер Playboy від 1953 року ледь не поховав кар’єру Монро. Незважаючи на те, що ці фото принесли журналу світову популярність, сама Монро отримала за них лише п’ятдесят доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как защитить себя от губительного воздействия стресса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua