Goodnews.ua


Не одним Дорном: ще один український співак має наміри виступити на російському фестивалі

Июнь 21
17:26 2017

Не одним Дорном: ще один український співак має наміри виступити на російському фестивалі
Український співак та фіналіст Національного відбору на Євробачення-2016 Андрій Запорожець, більш відомий під псевдонімом SunSay, має плани щодо виступу на російському фестивалі «Дика м’ята», інформує replyua.net з посиланням на канал 24.
Відповідну інформацію оприлюднив офіційний сайт заходу. Заплановано, що фестиваль буде проходити з 23 по 25 червня в Тульській області Росії. Раніше з’являлася інформація про те, що на цьому ж фестивалі планує виступити Іван Дорн, якого не менше критикують за виступи в Росії, ніж SunSay. Зокрема, Дорн зазначав, що в розмові з російськими журналістами, що з нетерпінням очікує на свій виступ на цьому заході.
Варто нагадати, що раніше представники одеського підрозділу «Правого сектору» оприлюднили перелік артистів, яких в Одесі вважатимуть «небажаними гостями на найближчий час». Екс-керівник «Правого сектору» в Одесі Сергій Стерненко зазначив, що концерти зазначених представників шоубізу можуть бути зірвані. Серед них, зокрема, гурти "Время и стекло" та "Mozgi" за концерти в Російській Федерації; Dj Smash, Баста, Антоха МС, гурт "Каспийский груз", поетеса Ах Астахова, які відвідували з порушенням українського законодавства, окупований Крим. Крім того, за російські тури не бажають в Одесі бачити український гурт «Гриби», колектив "Победа" із солістом Андрієм Архангельським та Сергія Бабкіна, який також навідувався на окупований півострів з концертами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

КАБи, дрони і реактивна артилерія: на Запоріжжі — 310 ворожих обстрілів за добу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua