Goodnews.ua


«На мене дуже вплинула війна»: відомий український співак анонсував новий кліп

Сентябрь 01
16:52 2017

«На мене дуже вплинула війна»: відомий український співак анонсував новий кліп
Відома зірка української естради Олександр Пономарьов представив на розсуд своїх шанувальників у мережі Інтернет тизери емоційного відео кліпу до нової пісні «Полонений», інформує replyua.net. Сам співак переконує, що у написанні цієї пісні вперше протягом років війни йому допомагав Бог. Учасницею презентації нової відео роботи в мережі 11 вересня стане Ганна Герасимова, 70-річна українська модель, а також Анастасія Кумейко, колишня солістка гурту Nikita.
«Протягом дуже тривалого часу я не міг писати пісень, і причиною цього стали військові дії на Донбасі. На мене дуже вплинула війна, жодного бажання співати чи писати в мене не було. І ось тепер вперше за дуже тривалий час Бог дав мені першу пісню, яка мені здається дуже потужною. вона близька мені», — зазначив співак під час бесіди з журналістами «Обозревателя». При цьому Пономарьов додав, що ідея кліпу є важкою та філософською, хота такими ж можуть бути і ситуації в житті. Головна суть пісні у тому, що завжди перемагає любов, каже артист.
У кліпі Пономарьов зіграв головного героя в молодості. Між сюжетними лініями співак співає і акомпанує собі на фортепіано.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Проросійський закон про «іноагентів» може зупинити рух Грузії до ЄС — депутати Європарламенту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua