Goodnews.ua


Мухарський розповів, як в Одесі українську мову назвали «собачою»

Март 04
17:08 2017

Мухарський розповів, як в Одесі українську мову назвали «собачою»
Співак і актор Антін Мухарський в інтерв’ю «Обозревателю» розповів про інцидент в Одесі, коли представниця місцевої еліти висварила його за те, що він розмовляв українською мовою. Гламурна одеситка в присутності артиста дозволила собі назвати державну мову «собачою мовою», передає replyua.net.
Відповідаючи на питання про те, як народився проект «Орест Лютий», Мухарський розповів, як в 2011-му році він вів в Одесі концерт для відомого олігарха. «Там був один депутат з Партії регіонів, який розмовляв українською мовою. Я теж з ним поговорив українською мовою … пожартували … я оголосив виступ Григорія Лепса і пішов за лаштунки», — сказав він. За його словами, в той же момент до нього підбігла пишногруда жінка «вся в стразах» і почала його сварити: «Щоб ви тут ніколи, чуєте, ніколи не сміли розмовляти цією собачою мовою! У залі дружина президента з синами, Джарти Василь Іванович , Святий Агафангел, а ви тут на цій собачій мові!», — сказав Мухарський.
Також український артист підкреслив, що цей випадок його обурив настільки, що в знак протесту він вирішив самотужки боротися з українофобією в своїй країні. «І тоді я зрозумів, що це війна, коли я більше не можу миритися, чекати, коли це все зміниться. Я зрозумів, що повинен сам це міняти. І тоді в ніч з 11 на 12 травня в одеському готелі «Моцарт» були написані перші пісні і народився «Орест Лютий».

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Капитан Реала хочет покинуть клуб

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua