Goodnews.ua


Джолі вперше вийшла в люди після розлучення

Март 04
17:37 2017

Джолі вперше вийшла в люди після розлучення
Американська акторка, режисер та громадська діячка Анджеліна Джолі вперше з’явилась на публіці після скандального розлучення з чоловіком Бредом Піттом, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Джолі приїхала до Камбоджі, щоб представити свій фільм «Спочатку вони вбили мого батька», під час зйомок якого вона виступила в ролі режисера. Сюжет розповідає про геноцид населення Камбоджі в 1975-1979 рр., який забрав життя в двох мільйонів людей. Варто відмітити, що з Камбоджею акторку багато, що пов’язує. Саме тут знімався фільм «Лара Крофт:Розкрадачка гробниць» на початку 2000-х років, а згодом Джолі вперше усиновила тут дитину ще до стосунків з Бредом Піттом. Наразі Меддоксу вже 15 років.
Це був перший вихід в світ Анджеліни Джолі та шістьох її дітей, після того як акторка подала заяву на розлучення з Бредом Піттом. Джолі зізналась, що наразі вона переживає важкі часи, але вона не є виключенням і багато хто проходить через такі моменти. Крім того, Анджеліна Джолі запевнила, що в цій ситуації вся її увага зосереджена на дітях і, на її думку, ця ситуація робить її родину тільки сильнішою та зближує один одного.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арендная плата в Украине: кого и где хотят освободить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua