Goodnews.ua


Депп пригрозив вбити Трампа

Июнь 24
00:03 2017

Депп пригрозив вбити Трампа
Американський актор Джонні Депп вчергове продемонстрував свій ексцентричний характер і публічно натякнув на вбивство президента США Дональда Трампа, — про це інформаційний ресурс replyua.net повідомляє з посиланням на британське новинне агентство ВВС.
Так, днем раніше Депп відвідав музичний фестиваль в Гластонбері (Великобританія). Там відбулось його спілкування з натовпом, яке торкнулось і політичних тем. Зокрема, актор запитав у присутніх: «Чи зможемо ми запросити сюди Трампа?». У натовпі почали свистіти та кричати «Ні!». Депп зауважив, що, на його думку, Трамп терміново потребує допомоги, а в цьому районі так багато чудових неосвітлених місць, які ніби створені для того, щоб приймати президента США. Відтак Депп запитав публіку: «Коли це останнього разу актор вбивав цілого президента?» (варто нагадати, що шістнадцятий президент Сполучених Штатів Авраам Лінкольн був убитий саме актором Джоном Вілксом Бутом у 1865 році – ред.).
Потім Депп пом’якшив свою позицію, зауваживши, що він, насправді, не актор, а чоловік який бреше заради грошей. Власне, це не перший раз коли Депп кепкує з американського президента. Зокрема, у травні цього року він обіцяв замінити актора Алека Болдуїна, який виконує роль політичного лідера держави у шоу Saturday Night Live. Рік тому Депп зіграв у короткометражному фільмі під назвою «Мистецтво укладати угоди», заснованому на біографії Трампа.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Анчелотти — о критике стиля игры Реала в матче с Сити: Не видел грустных фанатов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua