Goodnews.ua


Актора Блейка Херона знайшли мертвим у власному домі

Сентябрь 11
14:29 2017

Актора Блейка Херона знайшли мертвим у власному домі
За даними журналістів видання TMZ, восьмого вересня стало відомо про смерть 35 – річного актора зі Сполучених Штатів Америки Блейка Херона, котрий зіграв у кінострічці «Мій найкращий друг Шерлок» Марті Престона, інформує replyua.net. Співробітники поліції зазначили, що мертвого актора в його будинку у американському Лос-Анджелесі знайшла подруга. Медики, які прибули на виклик, сорок хвилин робили все, щоб врятувати життя актора, проте даремно. Про причину смерті Херона наразі нічого невідомо, однак, можливо, він хворів на грип останні декілька днів.
Наркотичних речовин на місці події не було, проте, як пишуть ЗМІ, актор тривалий час боровся із героїновою залежністю і не так давно закінчив курс лікування у реабілітаційному центрі.
Нещодавно у поточному році Блейк зіграв персонажа у фільмі A Thousand Junkies про героїнових наркоманів. Стрічку показали під час кінофестивалю Трайбека. На екранах Блейк Херон дебютував фільмі Пригоди Тома Сойєра студії Disney в 1995 році. Рік потому йому дали головну роль в «Мій найкращий друг Шейлок», історії про хлопчика та його собаку. На початку 2000-х він все ще грав у серіалах, однак великої популярності не здобув.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Судаков забавно подколол Трубина за фото на теннисном корте

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua