Goodnews.ua


Як прикрасити торт на дитячий день народження?

Июль 08
11:03 2018

Торт є головною красою будь-якого дня народження, а дитячого й поготів. І якщо для дорослих більш важливий смак солодкого шедевру, то для маленьких гостей велику роль грає зовнішнє оформлення десерту.

Як зробити торти на день народження привабливими для дітей в домашніх умовах? Знайомтеся із кулінарними секретами від професіональних кухарів на сайті Святков https://svyatkov.com.ua/torti_na_den_narodzhennya . Вони допоможуть створити на домашній кухні смаколик не гірший за магазинний.

Ідеї декорування торту для хлопчиків

Найпростіший спосіб прикрасити святковий десерт для маленької чоловічої компанії – вафельна картинка з готовим зображенням. Знайти таку можна у кондитерських магазина та відділах. Як правило, на ній зображений герой мультфільму. Вам потрібно лиш обрати того, хто цікавий вашому імениннику.

Ще один цікавий вид декорування тортів – фігурки за мастики. Тут обмежень щодо теми немає. Можна виліпити як мультиплікаційних героїв, так і предмети чоловічої атрибутики. Вмикайте фантазію, або підгляньте ідеї в інтернеті.

Найпростіший варіант – торт у вигляді автомобілю. Для нього достатньо приготувати традиційний бісквіт, якому після випікання слід придати форму машини. У ролі коліс може виступити печиво кругло форми. Зовнішній декор створюється за допомогою крему та кондитерського приладдя.

Ідеї прикрашання десерту для дівчат

Торти на день народження для маленьких принцес вражають своїм виглядом. Особливо, якщо це десерт у вигляді ляльки Барбі. Незважаючи на приголомшливий дизайн, створити його в домашніх умовах достатньо просто.

Для початку знадобиться випікання декількох коржів для спідниці та виготовлення крему. Основою такого торту є звичайна лялька, навколо якої формується її їстівне вбрання. Прикрасити його можна за допомогою кондитерського декору.

Також дівчаткам до вподоби десерти з фігурками із мастики у вигляді улюблених героїнь, квітів, прикрас, косметики та інших жіночих атрибутів. Особливим попитом користуються маленькі поні та мила кішечка Кітті.

Особливу цікавість викликають солодощі, прикрашені за допомогою білого та чорного шоколаду. За допомогою кондитерських насадок можна створити справжні шедеври, вимальовуючи візерунки та вітальні надписи.

Як бачите, навіть у домашніх умовах можна створити привабливі солодкі сюрпризи для дитячого дня народження. Головне мати бажання створювати прекрасне власними силами. Будьте певні, ваш іменинник обов’язково гідно оцінить ваші старання!

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Чисора переживает за Фьюри в бою с Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua