Goodnews.ua


@UKR.NET запустив збирач пошти з інших поштових сервісів і анонсував пошту на домені

Июль 11
12:02 2017

@UKR.NET запустив збирач пошти з інших поштових служб. Він дозволяє імпортувати не лише свої листи, а й особисті папки і контакти, зберігши важливу інформацію і звичний спосіб користування скринькою. Інструмент підтримує також одночасний збір пошти з кількох скриньок.

Імпортувати листи, контакти і особисті папки можуть як нові користувачі (відразу під час створення скриньки), так і вже зареєстровані (запустивши збір пошти в налаштуваннях своєї скриньки @UKR.NET). Процедура імпорту проста і включає всього два кроки: підключення зовнішньої скриньки і нескладні налаштування процесу.

Увесь збір пошти відбувається у фоновому режимі: перенесення даних триватиме, навіть якщо закрити вікно імпорту, вийти з поштової скриньки або вимкнути комп’ютер. Керувати процесом – призупинити, відновити або скасувати його – можна в розділі «Стан імпорту». Там же доступна статистика перенесених даних, історія імпорту і прогноз часу, потрібного для перенесення усіх необхідних даних.

Як повідомляють в компанії «УКРНЕТ», тренд вже визначено – частка російських поштових служб буде скорочуватися. Якщо в квітні в середню добу російські поштові веб-сервіси використовував майже кожен другий e-mail користувач в Україні, то в червні – 17,5%. За два місяці середньоденна аудиторія російських поштових сервісів скоротилася втричі. Тому реалізація імпорту пошти з удосконаленою логікою – ринкова необхідність. Важливо, щоб українські користувачі не втратили свою пошту через введені обмеження і могли швидко і просто перенести її на український поштовий сервіс. У найближчих планах – реалізація сервісу пошти на корпоративному домені.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Військова допомога від союзників по НАТО для України вже в дорозі — Столтенберг

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua