Goodnews.ua


Життя у складі Росії розчарувало кримчан – російський журналіст

Март 06
11:40 2017

Життя у складі Росії розчарувало кримчан – російський журналіст
Російський журналіст Євген Левкович опублікував на власній сторінці в Facebook замітку, в якій описав зміни настроїв кримчан за три роки, які окупований півострів тимчасово перебуває в складі Росії, передає newsonline24. За словами Левковича, з того моменту, як в Криму керує російська влада, до нинішніх днів минуло три роки – за цей час місцеві жителі кардинально змінили свою думку щодо РФ.

Левкович каже, що спочатку люди відчували ейфорію, вірячи в усі ті казки, які їм обіцяли. Наприклад, пенсіонери десь почули, що Путін планує знести все старе житло в Криму, щоб побудувати «нове найсучасніше житло». Проте з часом всі люди зрозуміли, що їх обдурили, і ніякого дива від російської присутності в Криму не відбулося.

За словами журналіста, в перші місяці окупації Криму місцеві жителі відчували якусь ейфорію, критикували українську владу. Тепер же, через три роки невиконаних обіцянок, критика спрямована в основному на адресу керівництва Росії. Однією з головних причин критики є політика заборон. «Особливе невдоволення викликають найрізноманітніші заборонні закони і норми, які увійшли в життя кримчан разом з «ввічливими» чоловічками», – пише Левкович.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ливерпуль минимально обыграл Аталанту, но не сумел пробиться в полуфинал ЛЕ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua