Goodnews.ua


Вакцина від політичного сказу

Июль 24
00:00 2017

Вакцина від політичного сказу

За позаминулу добу Україна втратила дев’ять своїх синів, які боронили її на Сході від знавіснілого агресора. Дев’ять свічок запалало в наших оселях. Дев’ять душ полинули на небо.

Незважаючи на всі попередні домовленості ворог продовжує обстріли із забороненого мінськими угодами озброєння. 122-мм ствольна артилерія, танки та установки «Град-П» щоночі накривають позиції українських бійців та мирні населені пункти. «Хлібне перемир’я», на яке покладали стільки надій, захлинається вогнем та смертями.

Представники Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі черговий раз домовились про врегулювання ситуації, зокрема, про створення «зон безпеки» довкола інфраструктурних об’єктів. Один з таких об’єктів – Донецька фільтрувальна станція. Надії на те, що цього разу домовленості будуть виконанні, як завжди, мізерні.

Те, що вчиняє путінський режим в окремих районах Донецької і Луганської областей, не піддається нормальній класифікації, особливо в наш новий, технологічний вік. Як у фантастичних романах, де високотехнологічні цивілізації стикаються з примітивним первісно-агресивним середовищем, ми змушені співіснувати і протистояти агресії, викликаній політичним сказом Путіна і його кліки.

Проти сказу – гострої інфекційної хвороби, яку спричинює нейротропний вірус, людство винайшло протидію — вакцину – і успішно її застосовує. Проти політичного сказу, який періодично вражає психічно неврівноважених політиків, вакцини (медичної) немає.

Єдиний шлях протидії політичним персонам, які виявляються вражені вірусом тиранії і марнославства, є демократія. Лише демократія, повноцінна, усвідомлена не одним поколінням достойних громадян своєї держави, виробляє національний імунітет, здатний протистояти різноманітним патологічно-божевільним ліссавірусам, що викликають політичний сказ.

Московія, на жаль, давно вражена вірусом політичного сказу. Достатньо розгорнути підручник історії, щоб у цьому пересвідчитися. Але, як на мене, хоч хворий — російське суспільство — перебуває в майже коматозному стані, надія на лікування і успішне його завершення ще є. Але міжнародному консиліуму в особі ООН, ОБСЄ, ПАРЄ, НАТО тощо варто все ж таки поспішати з радикальним «лікуванням» Кремля. Поки його мешканці від сказу, як у старовинних легендах, не перейшли до стадії вампіризму.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нападающий Милана подписал контракт с ФК Лос-Анджелес — СМИ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua