Goodnews.ua


В Луганську на 9 травня готуються криваві провокації

Май 09
09:11 2017

В Луганську на 9 травня готуються криваві провокації

На 9 травня в Луганську співробітники “Міністерства державної безпеки” так званої “ЛНР” готують серію вибухів під час проведення параду в центральній частині міста. Підриви планують провести за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях масового скупчення людей.

Метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення.

Наразі на окупованій території Луганської області проводяться заходи з примусового залучення населення до участі у святкових заходах на 9 травня. Від підприємств і навчальних закладів вимагають максимального представництва.

За сценарієм російських кураторів, у вибухах в Луганську звинуватять бійців 8 -го окремого полку спецпризначення ССО МО України, як це було у випадку з підривом автомобіля місії ОБСЄ.

Як повідомлялося раніше, у лютому цього року бойовики захопили у полон бійців 8-го окремого полку спецпризначення ССО МО України. За інформацією місцевих джерел ГІ “Права Справа”, тоді у полон потрапило семеро українських розвідників. Одного з полонених під час допиту показово забили ногами, щоб здійснити психологічний тиск на інших. Наразі у полоні перебувають, окрім двох, яких визнала українська сторона, ще четверо українських бранців. Саме їх і збираються звинуватити у завтрашніх можливих вибухах.

Нагадаю, 6 березня 2017 року аналітичний відділ ГІ “Права Справа” дав оприлюднив інформацію про те, що в місті Луганськ і в районі населеного пункту Станиця Луганська співробітниками “Міністерства державної безпеки” самопроголошеної “ЛНР” під виглядом українських диверсійно-розвідувальних груп планується проведення низки диверсійних акцій проти членів місії ОБСЄ.

Завдяки своєчасній реалізації аналітичним відділом ГІ “Права Справа” отриманої оперативної інформації вдалося зірвати оперативну гру російських кураторів з числа співробітників ФСБ РФ і їх місцевих посіпак з “МДБ ЛНР”, яка мала на меті звинуватити українську сторону у блокуванні процесу розведення сил на ділянці лінії зіткнення в районі Станиці Луганській і підготовки низки диверсійних актів проти членів місії ОБСЄ.

Примітно, що ще 1 травня офіційний представник “народної міліції ЛНР” Марочко заявив, що “за наявною інформацією, розвідувальними підрозділами і ССО не виключені спроби підготовки і проведення терористичних актів на території Республіки”.

У разі проведення диверсійних актів у Луганську вся відповідальність ляже на співробітників “МДБ ЛНР”, а не на українські спецслужби та бійців 8 -го окремого полку спецпризначення ССО МО України.

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сколько есть мяса, чтобы не заболеть раком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua