Goodnews.ua


В Києво-Печерській Лаврі настало двовладдя. Нищук всаджує в крісло свою «сіру конячку»

Сентябрь 05
15:01 2017

Сьогодні, 5 вересня, о 16:00 відбудуться збори колективу Києво-Печерської Лаври з приводу того, що у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику призначено два в.о. гендиректора.

Один – Овчар Олександр Михайлович, діючий перший заст.гендиректора, призначений 4 вересня ц.р. наказом гендиректора Михайлиною Любомиром Павловичем та вступив у свої обов’язки з 5 вересня ц.р.

Другий – Рудник Олександр Володимирович, призначений з 5 вересня ц.р. наказом Мінкультури.

Сьогодні, о 12:00 міністр культури України Нищук Є.М. та його заступник Мазур Т.В. представили Рудника О.В. колективу Лаври, але на запитання працівників колективу – за якою нормою закону відбулось це призначення, відповіді не послідувало.

Нагадаємо, що Мінкультури зірвало проведення конкурсу на посаду гендиректора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника шляхом незабезпечення явки членів конкурсної комісії, яких делегувало Мінкультури: Романа Усенко, Володимира Купрія, Юрія Соболя. Крім того на засідання не з’явився один представник від громадських організацій – Інеш Кдирова. Після цього, Міністерство культури України всіляко блокувало та чинило тиск на роботу легітимної конкурсної комісії, не допускаючи до зали засідань членів конкурсної комісії, самих претендентів на посаду генерального директора Заповідника та громадськості.

Tags
Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Ты судья или кто?»: Милевский взорвался на арбитра после возвращения в футбол

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua