Goodnews.ua


Трагічна помилка інформаційної політики Порошенка

Май 12
03:55 2017

Трагічна помилка інформаційної політики Порошенка

Трагічна помилка інформаційної політики Порошенка і К. Або чому медіа-інтереси влади стали важливіші за інтереси України!

Історія з відвертою пропагандою “російського світу” загалом та “безсмертного полка” зокрема в ЗМІ яскраво засвідчила не скільки хибність, як трагічність інформаційної політики команди Порошенка.

Очільники медіа-команди президента вже четвертий рік реалізують принцип “Про Порошенка лише добре, а решта на розсуд власників”.

На практиці таких каналів як “Інтер”це реалізується таким чином: “Про Порошенка, Опоблок, і братні сателітні політпроекти лише добре, про Україну через ідеологію “російського світу”.

На каналі “Україна” – “Про Порошенка, Ахметова, Ляшка лише добре, про Україну через ідеологію “російського світу”. Подібний підхід і на менших каналах.

Отож, відбулося найгірше: КОМФОРТНЕ МЕДІА-ЖИТТЯ ВЛАДИ за рахунок ТОТАЛЬНОГО НЕХТУВАННЯ УКРАЇНСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ Й НАЦІОНАЛЬНИМИ ІНТЕРЕСАМИ В ТЕЛЕВІЗІЙНІЙ СФЕРІ!

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хави выдвинул требование Барселоне относительно одного из футболистов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua