Goodnews.ua


Суд відправив Насірова під варту з альтернативою внесення застави в 100 млн грн

Март 07
21:14 2017

Суд відправив Насірова під варту з альтернативою внесення застави в 100 млн грн

Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у вигляді арешту на 60 діб і призначив заставу в 100 млн гривень.

Таке рішення уночі 7 березня ухвалив суддя Олександр Бобровник, повідомляє Українська правда.

Слідчий суддя ухвалив: клопотання НАБУ, погоджене прокурором САП, задовольнити частково. Застосувати до Романа Насірова тримання під вартою, строком на 60 діб. Дата закінчення – 23.50 30 квітня. Застава 100 млн гривень.

Крім того суд поклав на Насірова ряд зобов’язань, зокрема не відлучатися з-за меж Києва без дозволу детектива, прокурора та суду, утримуватися від спілкування з підозрюваними, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дозволяють покинути межі країни. Крім того Насіров зобов’язаний носити електронний браслет.

Активісти, які раніше зібралися біля залу суду, радіють вироку і запалюють фаєри. Виїзди з суду розблокують.

Як відомо, раніше у понеділок Солом’янський районний суд Києва двічі відмовив захисту Насірова у проведенні судово-медичної експертизи з визначення стану здоров’я.

6 березня громадські активісти пікетували будівлю суду в Києві, побоюючись, що відсторонений глава Державної фіскальної служби, звинувачений у зловживанні службовим становищем та нанесенні збитків державі в розмірі 2 млрд грн, може втекти.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шмигаль про зустрічі у Конгресі: Обидві партії твердо налаштовані ухвалити підтримку України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua