Goodnews.ua


Ставнійчук: Попри всі запевнення, що в Україні не буде дострокових виборів, команда президента готується до виборчої кампанії

Июль 03
21:12 2017

Ставнійчук: Попри всі запевнення, що в Україні не буде дострокових виборів, команда президента готується до виборчої кампанії
Фото: фейсбук Марини Ставнійчук

Висока активність Генеральної прокуратури України пов’язана з підготовкою президентської команди до дострокових виборів, заявила в коментарі виданню “ГОРДОН” екс-заступниця голови Адміністрації Президента Марина Ставнійчук.

“Думаю, в активізації ГПУ потрібно шукати політичні мотиви. По-перше, нещодавно була річниця перебування Юрія Луценка на чолі Генпрокуратури. І в зв’язку з цим він активізувався сам і вплинув на роботу всієї ГПУ. По-друге, попри всі запевнення, що в Україні не буде дострокових виборів, команда президента готується до виборчої кампанії. І, відповідно, вони намагаються поліпшити свій рейтинг. По-третє, ситуація у країні справді серйозна. Мова про корупційну складову. Тобто говорити, що ініціативи ГПУ безпідставні, теж не можна”, – зазначила Ставнійчук.

Вона акцентувала на тому, що Україна потребує антикорупційних судів.

“Активізація роботи ГПУ відбувається з політичним акцентом. Багато шуму, піару та телевізійних картинок, а от реальних судових рішень і вироків майже немає. Тобто всі справи, які передають до суду, там і зависають. Це свідчить про те, що нам бракує антикорупційних судів. От коли вони з’являться, ситуація справді зміниться”, – підкреслила Ставнійчук.

ГПУ просить у Ради зняти недоторканність із таких нардепів:

– Андрій Лозовий (фракція Радикальної партії);

– Олесь Довгий (парламентська група “Воля народу”);

– Євген Дейдей (фракція “Народний фронт”);

– Максим Поляков (фракція “Народний фронт”);

– Борислав Розенблат (фракція Блоку Петра Порошенка);

– Михайло Добкін (фракція Опозиційного блоку).

За словами генпрокурора Юрія Луценка, фігурантами розслідувань Генеральної прокуратури України є не лише народні депутати, але і члени Кабінету Міністрів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тарифы на электроэнергию в Украине: сколько будет стоить свет с 1 мая

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua