Goodnews.ua


“Союз Аваков-Тимошенко”: факти, домисли, інтриги

Сентябрь 01
02:57 2017

"Союз Аваков-Тимошенко": факти, домисли, інтриги

Вже четвертий день поспіль українські медіа «трясе» від повідомлень про те, що глава МВС Арсен Аваков та лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко нібито провели таємну зустріч, на якій домовились про співпрацю. Експерти, журналісти, представники різних політичних сил наввипередки коментують перспективи такого союзу і його наслідки як для владних кіл, так і для країни в цілому. UAINFO вирішило не обходити стороною цю тему та поцікавилося, що то за такий союз і що про нього говорять.

Таємна зустріч і домовленості: вигадка чи реальність? Повідомлення про них вигідні Авакову, Тимошенко чи Порошенку? Насправді, питань більше, ніж відповідей. А це означає, що любителям інтриг варто запастися попкорном – новий політичний сезон буде цікавим.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Українці Португалії закликали уряд країни вжити заходів проти злочинних дій «русского міра»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua