Goodnews.ua


Розвідка: бойовики на вдалися до пограбування будинків мешканців Донбасу

Март 23
20:12 2017

Розвідка: бойовики на вдалися до пограбування будинків мешканців Донбасу
В районі АТО проросійські бойовики нерідко вдаються до створення конфліктних ситуацій з місцевими мене шканцями. Як передає newsonline24, відповідна заява була сьогодні оприлюднена представниками Головного управління розвідки Міноборони України. У тому числі, представники розвідки наголосили, що вчора, 22 березня, троє терористів , які представляють першу окрему мотострілецьку бригаду 1 АК за власною ініціативою пограбували більше десяти будинків людей, які проживають у населеному пункті Кальміуське у Донецькій області. Більше того, наголошується, що при намаганні втекти проросійські бойовики зі зброї обстріляли автомобіль, який належав комендантській роті. Внаслідок інциденту поранення отримав один військовослужбовець РФ.

Керівники командування гібридних військ заявили, що у подібних правопорушеннях провина лежить винятково на їх підлеглих, оскільки подібні дії стали причиною конфліктів з представниками місцевого населення.

Як відомо, проросійські найманці почали процес «націоналізації» житла, з метою розселення там військовослужбовців Російської Федерації.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хавбек Аталанты: Одолели Ливерпуль, одолеем и Ювентус

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua