Goodnews.ua


Під Алчевськом зафіксовано десятки одиниць важкої техніки терористів

Март 19
10:07 2017

Під Алчевськом зафіксовано десятки одиниць важкої техніки терористів
Неподалік населеного пункту Бугаївка, що неподалік Алчевська, за 40 кілометрів від Луганська, на даний момент знаходиться декілька десятків одиниць важкої техніки проросійських окупантів. Про це заявили представники міжнародної групи «Bellingcat», які аналізували фото бронетехніки, які були оприлюднені та сторінці у Твіттері 16-го березня, передає newsonline24.

За ствердженнями користувача, який опублікував вищевказані фото, важке озброєння терористів розміщено саме в районі Бугаївки. За словами дослідників «Bellingcat», на даний момент там знаходиться близько 30 одиниць танків та, ймовірно, 20 одиниць гаубиць. Посилаючись на знімки із супутників, дослідники припускають, що у 2015 році в Бугаївці було створено військовий навчальний центр проросійських бойовиків.

Також відзначається, що з 2015 року і до сьогодні Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ регулярно повідомляє про присутність у вищевказаній зоні важкої техніки терористів. «У червні 2015 році на тій території ще не було нікого і нічого. Але вже наприкінці липня цього ж року почали фіксувати активність військової техніки. На об’єктах були помітні танки та гаубичні самохідні установки», – йдеться у повідомленні.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нойер побил рекорд легенды Реала в Лиге чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua