Goodnews.ua


Навіщо ФСБ підставляти сина учасника АТО

Август 30
14:36 2017

Навіщо ФСБ підставляти сина учасника АТО

Для ФСБ – для людей, які проводять спеціальні операції – не існує такого поняття, як моральні норми. Якщо їм потрібно щось довести, вони обов’язково це доведуть: через зламані пальці, через зірвані власні ж російські будинки. Вони не мають моральних кордонів, для них не існує поняття “людське життя”. Фактично вони працюють на російську ідеологію.

Коли у нас йде війна з Росією треба дуже обережно ставитись до будь-яких поїздок у цю країну чи до її союзників, оскільки викрадення (я не знаю, чи воно відбулось насправді, тому що це – заяви батька) цього 19-річного хлопця* – вже не перший випадок. Ми мали ситуацію, коли поїздка до Криму українців завершувалась заламаними руками, а їх самих ФСБ видало уже як “українських диверсантів”. Нещодавно відбувся випадок – колишні учасники АТО поїхали на заробітки до Росії, проте вони вчасно зрозуміли, що готується певна підстава, і повернулись назад.

Тому сигнал про те, що Росія несе небезпеку не лише на лінії зіткнення, а вона несе небезпеку будь-якому громадянину України, який перетинає кордон, – звучить з самого початку військових дій на Донбасі. Це сигнал кожному.

Звичайно, повернення зниклого хлопця залежить насамперед від Міністерства закордонних справ, яке буде проводити консультації з білоруськими колегами, тому що відбулося (якщо відбулося) затримання на території Білорусі. Але безпека кожного українця залежить насамперед від нього самого, від його обережності та розуміння ризиків.

*Батько Павла Гриба заявив, що його сина у Білорусі викрали ФСБешники. За його словами це сталось, коли 19-річний хлопчина поїхав на один день до Гомеля, щоб зустрітись із дівчиною, з якою він познайомився у ВК.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Прикарпатті ціллю росіян була критична інфраструктура — ОДА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua