Goodnews.ua


Найєм: Це йоб…ний сором – 20 років вимагати скасування депутатської недоторканності та так малодушно цьому опиратися

Июль 04
03:20 2017

Найєм: Це йоб...ний сором – 20 років вимагати скасування депутатської недоторканності та так малодушно цьому опиратися

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм на власній сторінці у Facebook прокоментував рішення регламентного комітету Верховної Ради, який не дав дозволу на зняття недоторканності з нардепа від “Народного фронту” Євгена Дейдея, назвавши його ганебним.

“Перепрошую за мою французьку, але це йоб…ний сором – 20 років голосно та до хрипу вимагати скасування депутатської недоторканності взагалі як інституту та так дрібно і малодушно цьому опиратися, коли справа доходить до конкретного депутата чи однопартійця. Мова йде навіть не про арешт чи посадку. Зняття недоторканності – це не вирок (!), а всього лише дозвіл парламенту на те, щоб правоохоронні органи запросили депутата до суду”, – підкреслив він.

Нардеп зазначив, що аргументи про неправильні суди, прокуратури та політичний тиск із боку провладних депутатів є “плювком в обличчя” тим, хто “роками змушений із цими неправильними судами та прокурорами жити, будувати всупереч ним бізнес і трястися від будь-якого папірця”.

“Від плювка вони, звичайно, утруться, але можуть повернутись із шинами. Сподіваюся, сесійна зала під час голосування буде більш розважливою”, – підкреслив Найєм.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Макрон заявив, що гарантує якість води в Сені

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua