Goodnews.ua


На Запоріжжі у дітей страшний біль після щеплень

Март 19
07:03 2017

На Запоріжжі у дітей страшний біль після щеплень
Вакцинація, як і застосування інших медичних препаратів, може викликати больові наслідки. Про це у суботу повідомляє прес-центр Міністерства охорони здоров’я, коментуючи звернення батьків дітей із Запоріжжя, які після щеплень не можуть ходити, передає newsonline24.

«Пішла дитина до дитячого садочку. Там їй зробили щеплення в ногу. І вже ввечері дитина активно скаржиться, що у неї болить ніжка. Далі починає підійматися температура. Хлопчику все важче і важче наступати на вражену ногу. Переміщатися може лише тоді, коли ми його носимо на руках. Коли несеш, дитина починає скаржитися на біль. Даємо знеболюючий препарат. Вже зранку знову скарги на біль», – заявив батько п’ятирічного хлопчика Василя Бушара, якому зробили загальне щеплення АКДП, пише видання «061.ua».

При цьому чоловік додав, що кожна дитина, якій зробили таку ж саму вакцинацію, на наступний день не прийшла до садочку. «Зателефонували до свого педіатра. Лікар каже, що це така вакцина, яка у 80% випадків викликає страшний біль, який триває від двох до трьох діб», – додав занепокоєний батько. В той самий час у МОЗ заспокоюють, що це така реакція на нову вакцину, і що нібито це нормально і за кілька днів все пройде.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ювентус не будет увольнять Аллегри из-за финансовых проблем

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua