Goodnews.ua


Гонтарева має не звільнятися, а сісти за ґрати

Апрель 11
05:50 2017

Гонтарева має не звільнятися, а сісти за ґрати

Я дуже-дуже радий, що Гонтарева подала у відставку, але відхід від влади в її особистому розумінні – це лише позбавлення долі в “кормушкє”. Більшість українців радіють, що Гонтарева йде, але ми маємо радіти не її уходу. Ми маємо її проводжати у в’язницю! Ми маємо ініціювати її ув’язнення, як не при владі Порошенка, то після. Ми маємо пам’ятати людину, яка знищила економіку Держави, що веде війну.

Громадські активісти, підприємці та й зрештою Національний Корпус, що блокував російські банки, оголили загальнодержавну проблему – перші чиновники держави “кришують” російський капітал. Ми стали вимагати відставки, як виявилося, ще й колишнього працівника “сім’ї”. Сьогоднішній день приніс цю звістку. В Україні створено прецедент – коли під тиском громадськості зі свого уряду йде одна з перших осіб. Та, йдучи, Гонтарева заявила про незмінність курсу НБУ навіть після її відставки. Це ляпас мільйонам українців, які стали жертвами грабіжницької політики керівництва Нацбанку. Влада дала знак, що вона і далі йде на прямий конфлікт із народом. А сьогодні, після заяви, Гонтареву та її праву руку Рожкову слід взяти під варту. Лише первинна підозра НАБУ у півмільярдній сумі збитків Україною на її махінаціях вказує на це! А те, що за Гонтаревою ще мільйонні офшори, махінації та приховані крадіжки, дедалі ясніше стає видно з подальших розслідувань.

Ми надламали хребет цій корупційній схемі, але нам слід і далі тиснути на її повне знищення та приведення до кримінальної відповідальності всіх причетних осіб.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

За півроку до експлуатації допустили 344 новітніх зразків озброєння — Умєров

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua