Goodnews.ua


Геращенко: РНБО розгляне законопроект про відновлення державного суверенітету на Донбасі найближчим часом

Июнь 19
21:46 2017

Геращенко: РНБО розгляне законопроект про відновлення державного суверенітету на Донбасі найближчим часом

Найближчим часом Рада національної безпеки та оборони України розгляне законопроект “Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей України” та прийме остаточне рішення. Про це у Facebook повідомила представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань ТКГ зі врегулювання ситуації на Донбасі, перший заступник голови ВР Ірина Геращенко.

Вона повідомила, що наразі проходять засідання робочої групи з доопрацювання законопроекту про деокупацію і реінтеграцію Донбасу. У засіданні беруть участь керівники фракцій коаліції, депутати та секретар РНБО Олександр Турчинов.

За словами Геращенко, вони працюють разом з експертами над цим проектом за дорученням президента Петра Порошенка.

“Сьогодні ми працювали кілька годин, дошліфовуємо певні дискусійні моменти законопроекту “Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей України”, – заявила перший заступник голови ВР.

“Найближчим часом відбудеться РНБО, де буде розглянуто цей законопроект і прийнято остаточне рішення. Також запропонувала найближчим часом провести дискусію щодо цих напрацювань на неформальній мінській платформі, що створена і успішно працює в ВР”, – наголосила Геращенко.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Конфликт улажен: Игрок Барселоны объявил о перемирии Араухо с Гюндоганом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua