Goodnews.ua


Фактор Тарути може стати корисним для вирішення “блокадної кризи” – експерт

Март 17
21:49 2017

Фактор Тарути може стати корисним для вирішення "блокадної кризи" – експерт

Фактор Тарути може стати корисним для вирішення “блокадної кризи”. Про це заявив директор Інституту Глобальних стратегій Вадим Карасьов, коментуючи останнє РНБО, яка вирішила припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.

“Україна не повинна страждати від політичної нестабільності всередині країни, послаблюючи свої позиції у війні із проросійськими сепаратистами. І власну політику повинна вибудовувати в протилежному до нинішнього напрямку.

Через що вчорашнє рішення РНБО можна вважати як перехоплення державою ініціативи у блокадників та подальше висвітлення їх реальних цілей.

Наступним кроком має стати грунтовний переговірний процес, медіатором якого можуть бути рівновіддалені від конфлікту політики, зацікавлені у економічній успішності Донбасу та України” – вважає Карасьов, додаючи, що саме Тарута, як виходець із регіону, вважається своїм у колі олігархів, так званих ініціаторів блокади, і для Президента, у вертикалі якого він працював губернатором.

“Саме розуміння цілісності країни, може сприяти поверненню промислового регіону, а не його ізоляція чи політична спекуляція” – на останок додав політолог.

Нагадаємо, що вчора в ефірі програми FACE2FACE телеканалу ZIK Сергій Тарута, народний депутат України “розсекретив”, хто дає гроші на блокаду окупованого Донбасу.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Військова допомога від союзників по НАТО для України вже в дорозі — Столтенберг

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua