Goodnews.ua


Доба на фронті: один боєць загинув, бойовики знову застосовували артилерію

Июнь 16
20:12 2017

Доба на фронті: один боєць загинув, бойовики знову застосовували артилерію

Попередня доба в районі проведення АТО знову минула неспокійно. Підтримуванні російською владою незаконні озброєнні бандформування на сході України продовжують порушувати домовленості про деескалацію конфлікту. Вчора бойовики 50 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України вздовж усієї лінії фронту. Зафіксовано 9 випадків застосовування противником забороненого Мінськими угодами озброєння, а також двічі окупанти обстріляли житлові квартали прифронтових населених пунктів.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Окрім того, на цьому напрямку з гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї кремлівські найманці відкривали вогонь по воїнах сил АТО в районі Новозванівки, Малинового, Донця, Валуйського, Новолександрівки, Станиці Луганської та Попасної.

Внаслідок ворожого обстрілу один український воїн вчора отримав поранення несумісні з життям та, на жаль, загинув. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидер Манчестер Сити готов покинуть клуб ради Барселоны

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua