Goodnews.ua


Доба на фронті: майже на кожен обстріл противника сили АТО відповідають щільним вогнем

Август 14
15:05 2017

Доба на фронті: майже на кожен обстріл противника сили АТО відповідають щільним вогнем

У районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських військ з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшується.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, найбільш гаряче наприкінці минулої доби було на Донецькому напрямку, у районі Авдіївської промзони. Тут, з 18 години і до опівночі, бойовики практично не припиняли обстріли наших опорних пунктів з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів отримав поранення один український боєць. Також, увечері, під ворожим вогнем опинились наші укріплення неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського, Луганського.

У відповідь майже на кожен обстріл противника сили АТО накривали бойовиків щільним вогнем.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир’я. Двоє українських бійців отримали поранення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Сумщині прикордонники відбили атаку російської ДРГ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua