Goodnews.ua


До французьких виборів

Май 07
23:58 2017

До французьких виборів

В очікуванні результату французьких виборів.. Для України, звісно, краще Макрон – але й загроза від Ле Пен перебільшена. Хіба що помре Нормандський формат (придуманий Олландом) та його потворне дітище – Мінський зговір. Туда їм і дорога! нам слід орієнтуватись на пряму роботу з Вашингтоном і Лондоном, де відновлюються здорові сили західної цивілізації.

Читайте також: Ле Пен и Макрон проголосовали на выборах президента Франции

З іншого боку, формат між двома популістами – це закономірний вирок Франції. Навідміну від англосаксонського світу, де попри модернізацію зберігалась спадкоємність з минулим, тим духом героїічної давнини, французи вже тисячу років грають роль революціонерів християнської цивілізації. Альтернативна імперія Каролінгів як опонентів Римської імперії, що встпуали в союз з Багдадом проти Нового Риму. Клюнійська реформа, що закріпила церковний розкол в 11 ст. 13 і 14 ст. покладене на знищення Візантії. Філіп Красивий з його цезаропапізмом. Врешті так зване просвітництво – джерело масонерії,безбожництва та соціалізму аж до останніх десятиліть (саме зі Сорбони пішов 1968 рік і торжество лівацтва та гендеризму).

Читайте також: Головна проблема західних політиків

Чи врятує хтось Францію, окрім малоймовірного повернення до монархічних традицій? А нам краще не орієнтуватись на них, а шукати здорових сил в Центральній Європі, у глибинці США. Тим більше що Париж вже понад 100 років шукає дружби в Москві, вббачаючи в неї свого двійник по руйнуванні зсередини християнського Окциденту

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На війні з Україною Росія втратила щонайменше 100 бойових літаків — британська розвідка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua