Goodnews.ua


День на фронті: бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Сентябрь 01
09:02 2017

День на фронті: бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

З початку сьогоднішньої доби обстановка у районі проведення АТО залишалася стабільною без тенденцій до загострення. Як і протягом декількох попередніх днів, російсько-окупаційні угруповання продовжують провокативні обстріли з метою демонстрації присутності власних вогневих засобів.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Найбільш неспокійно після опівночі було на Донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї бандити 4 рази відкривали вогонь по українських позиціях на шахті Бутівка. Також під обстрілами противника сьогодні тричі опинились околиці Зайцевого та Авдіївська промзона.

На Маріупольському напрямку вночі злочинці неприцільно обстрілювали з танку та озброєння БПМ наші опорні пункти на підступах до Мар’їнки.

На Луганському напрямку випадки застосування ворогом гранатометів і великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Кримського.

Загалом з опівночі незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по наших позиціях.

Варто додати, що поряд з обороною лінії розмежування українські сапери щодня активно проводять розмінування Донбасу.

Лише за минулу добу піротехнічними підрозділами було обстежено понад 7 гектарів територій, з яких вилучено та знешкоджено близько 140 вибухонебезпечних предметів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рост доллара в Украине: в НБУ назвали причину

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua